Bruinisse & Delft
085 060 3456

Ik ben zzp'er

Na een persoonlijke kennismaking, waarin we je wensen en talenten bespreken, sta je bij ons ingeschreven en ontvang je interessante opdrachten.

Waarom bij ons aansluiten?

Sluit je als interim professional aan bij VIA de Leeuw en blijf op de hoogte van onze uitdagende opdrachten! Door onze jarenlang ervaring spreken wij de taal van de klant. Als niche bureau staan wij dagelijks in contact over de inhoud met onze klant. Naast interim opdrachten, voeren wij namelijk ook adviesopdrachten uit en verzorgen wij trainingen. Daardoor kennen wij de casuïstiek bij de klant en kennen hierdoor de vraag achter de (interim) vraag.

Omdat wij ook nauw in contact staan met onze interim professionals, is een goede match dan snel gemaakt. Vervolgens stellen we gezamenlijk een maatwerk offerte op om die mooie opdracht voor jou te scoren!

Image

Blijf op de hoogte

Ben jij benieuwd welke interessante opdrachten VIA de Leeuw jou kan bieden? Meld je dan aan bij ons netwerk. Na een persoonlijke kennismaking, waarin we je wensen en talenten bespreken, sta je bij ons ingeschreven en ontvang je interessante opdrachten.

Schrijf je in