Bruinisse & Delft
085 060 3456

Trainingen

Kun jij de impact van inspiratie gebruiken bij de doorontwikkeling van je organisatie?

Wij verzorgen coaching, trainingen en cursussen. Dat doen wij met toptrainers en docenten. Je kunt bij ons terecht voor o.a. inhoudelijk juridische cursussen, workshops & vaardigheidstrainingen.

Bekijk trainingen

Legal atelier

Ons Legal atelier is opgezet om samen met de klant de juridische functie te optimaliseren en toekomstbestendig te houden. Innovatie en kwaliteit staan centraal in het Legal atelier.

Periodiek organiseren wij een Legal atelier. Ook organiseren wij het Legal atelier incompany bij u in de organisatie. Het Legal atelier kan ook eenmalig ingezet worden om aan teambuilding te werken. Daarvoor beschikken wij over diverse kunstzinnige en inspirerende locaties verdeeld over het land.

Creativiteit stimuleren
Nieuwe werkwijzen creëren en werken vanuit de bedoeling.
Nuttige teambuilding
Samenwerken en leren om elkaars slijpsteen te zijn.
Periodiek de rust nemen met elkaar
Als team aandacht voor elkaar hebben.
Vraag naar meer informatie
Onze trainingen

Overzicht van alle trainingen en cursussen

Ervaringen

Zie wat cursisten over ons zeggen

Wij verbreden jouw kennis

Alle trainingen en cursussen van VIA de Leeuw zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Ons oogmerk: morgen beter zijn dan vandaag. Meer weten en meer kunnen. Met die kennis en met die vaardigheden direct aan de slag kunnen, daar zijn wij op uit. U ook? Bel of mail dan.
Contact opnemen
Image

Inspiratietrainingen ter verbetering van de juridische kwaliteit.

Als onderdeel van het talent ontwikkelingsprogramma bieden wij een verzameling inspiratietrainingen ‘juridische kwaliteit’. Dit bieden wij thematisch aan. Een voorbeeld daarvan is het thema ‘reizen’.

De adviseur als reisleider

Een strategisch adviseur werkt proactief, is zichtbaar, kent de omgeving, werkt samen, stippelt de route uit en kent de bestemming.

Meer informatie

Reis naar het eiland 'Control'

Deze training public control heeft een omvang van 3 dagen en is bedoeld voor managers en adviseurs in de bedrijfsvoering.

Meer informatie

Een team-APK voor reis

De team-APK is een check op wet- en regelgeving (compliance). Ben je als team voorbereid op je reis? Ken je de spelregels?

Meer informatie

De Toekomstige Overheidsjurist

VIA de Leeuw biedt de Leergang De toekomstige overheidsjurist aan. De Leergang is gericht op de persoonlijke vorming van de juridisch adviseur en brengt je verder in de strategische inzichten en werkwijzen. Je wordt op de juiste momenten meer bewust van je rolinvulling en de mogelijkheden om daarin te schakelen. Verder maak je ook kennis en verbinding met thema’s als governance, public control en bedrijfsvoering.

Een training waarin de deelnemers samen aan de slag gaan met strategische dossiers/thema’s die zelf ingebracht zijn. De leergang is tevens gericht op de transities van de samenleving, de andere manier van organiseren die ontstaat en de plek van de jurist in dit proces.

Meer informatie over de leergang
Meer informatie
Interesse in een training?

Neem contact op en wij sturen u meer informatie op.

Contact opnemen